Receptury
Podziel się!
Wywar na wędzonych kościach
Porcji/Ilość 2,5 litra
Czas przygotowania
30m
Czas gotowania
3h 0m
Tradycyjna grochówka
Czas przygotowania
3h 0m
Czas gotowania
1h 30m
Barszcz, z pewnością nie czerwony
Porcji/Ilość 6 osób
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
1h 0m
Zakwas z żółtych buraków
Czas przygotowania
20m
Wywar drobiowy: kurczak zagrodowy, kaczka
Porcji/Ilość 2,5 litra
Czas przygotowania
30m
Czas gotowania
3h 0m
Krem z pieczonej dyni
Porcji/Ilość 5-6 osób
Wyposażenie
blender
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
45m
Chłodnik z kiszonego szczawiu z emulsją z rukwi wodnej
Porcji/Ilość 4 osoby
Wyposażenie
blenderlód w kostkach
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
10m
Kurczę, krewetka w kwaśnej papryce
Porcji/Ilość 2-3 osób
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
30m
Sos z zielonego marynowanego pieprzu
Czas przygotowania
5m
Czas gotowania
10m
Wywar na wędzonych kościach
Porcji/Ilość 2,5 litra
Czas przygotowania
30m
Czas gotowania
3h 0m
Tradycyjna grochówka
Czas przygotowania
3h 0m
Czas gotowania
1h 30m
Barszcz, z pewnością nie czerwony
Porcji/Ilość 6 osób
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
1h 0m
Zakwas z żółtych buraków
Czas przygotowania
20m
Wywar drobiowy: kurczak zagrodowy, kaczka
Porcji/Ilość 2,5 litra
Czas przygotowania
30m
Czas gotowania
3h 0m
Krem z pieczonej dyni
Porcji/Ilość 5-6 osób
Wyposażenie
blender
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
45m
Chłodnik z kiszonego szczawiu z emulsją z rukwi wodnej
Porcji/Ilość 4 osoby
Wyposażenie
blender
lód w kostkach
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
10m
Kurczę, krewetka w kwaśnej papryce
Porcji/Ilość 2-3 osób
Czas przygotowania
20m
Czas gotowania
30m
Sos z zielonego marynowanego pieprzu
Czas przygotowania
5m
Czas gotowania
10m