Nie, nie jadamy wyłącznie buł z serem

Podziel się!

Tak to już jest, że jak wiadomo iż ktoś gotuje i nawet mu to wychodzi, to często w pokoju socjalnym lub wyjściu na obiad toczą się rozmowy – jakżeby inaczej – o jedzeniu. Nie inaczej było i dzisiaj, kiedy przypomniało mi się coś takiego.

Jakoś materiału jest słaba, jednak nie o warstwę wizualną tu chodzi. I bawi niezmiennie od lat. : )

Równocześnie nasuwa się pytania. A nawet dwa. Czy próbować pisać o tym jak zostać grafikiem komputerowym? Czy „poszaleć” i zacząć tworzyć wariacje na temat buły z serem w designerskim wydaniu? W końcu to „Grafik od kuchni”.

A jak Wy uważacie?

More about Adam

Urodził się bo nie miał innego wyjścia. Od lat najmłodszych ciągnęło go w kierunku grafiki i reklamy. Jedno interdyscyplinarne ciało, miłośnik dobrej i niekonwencjonalnej kuchni, kompozytor kolorów, smaków, rozważny marzyciel, pasjonat technologii, fotografii zarówno tej nie- jak i ożywionej.

Jest tylko człowiekiem - mieszanką dobra i zła, klasztornej ciszy i najczystszego hedonizmu...

Discover more from Grafik Od Kuchni

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading